Pilota arrebossada

Sembla que s’ha acabat la temporada dels caldos, i si ens ha sobrat pilota d’algun caldo anterior us presento una recepta ben senzilla d’aprofitament!!!

20160126_224654.jpgIngredients:

PER A LA PILOTA:

  • Carn picada (200g de vedella i 200g de porc)
  • Picada d’all i julivert
  • Pa ratllat
  • 1 ou
  • Sal

PER A LA PILOTA ARREBOSSADA:

Procediment:

  1. Realitzar el caldo afegint més pilota de la que, previsiblement, ens menjarem.
  2. Conservar la pilota sobrant (es pot congelar, guardar a la nevera un parell de dies…)
  3. Tallar la pilota un cop ben freda a rodanxes gruixudes.
  4. Enfarinar i fregir

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s