Patates al forn


Ideal per acompanyar carns i peixos!

Tot i que necessita del seu temps de cocció, ja que s’ha de coure a baixa temperatura per a que doni dolçor, és una recepta molt fàcil de fer, només s’ha d’anar de tant en tant a mirar el forn.

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • 2 patates
  • Oli d’oliva, sal i julivert sec i picat

Procediment:

  1. Preescalfar el forn a 200 graus
  2. Tallar la ceba a juliana i posar-la en una safata de vidre amb un bon raig d’oli i sal
  3. Posar la safata al forn i baixar-lo a 180 graus. Cal anar barrejant de tant en tant.
  4. Quan la seva es comenci a daurar, baixar el forn a 100 graus. Afegir-hi els dos dents d’all, talladets ben petits.
  5. Pelar i tallar les patates a làmines.
  6. Quan la seva comenci a estar transparent, afegir les patates a làmines per la part superior, afegir sal, i, si cal, oli. Pujar el forn a 160ºC.
  7. Afegir el julivert en els últims 5-10 minuts de cocció.
  8. S’ha de treure del forn quan la patata es pugui travessar fàcilment amb un ganivet.

20160512_232844_hdr.jpg

Si a la mateixa safata hi afegim unes cuixes de pollastre (recordeu que primer s’han de fer amb la cara de la pell boca avall per a que deixin anar el greix i, després, girar-ho per a que estigui cruixent…) quedarà més o menys així!

160918_091539_collage-1.jpg

ESCRIUVIU-ME A VEURE COM US SURT!

ESPERO QUE US AGRADI MOLT!!! BON PROFIT!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s