Ja us vaig presentar una versió senzilla de caldo de pollastre, potser més lleugera, més del dia a dia. Però avui us presento una més contundent, no tant com la de Nadal, però per mi, molt resultona. He de dir que faig trampa, ho poso tot a l’olla pressió i llestos, segons el model haureu de fer servir un temps o altre, jo tenia una olla pressió que deixava el caldo durant 2h, però ara m’he comprat una que diu que en 30 minuts està fet, però encara no la he provada, així que mireu les instruccions de la vostra, o aneu fent proves, bona quedarà igual, només que, com més temps, més gustós! Recordeu que si hi poseu pollastre de més, després podreu fer croquetes!
Ingredients:
- Una pilota (feta amb carn picada de vedella, all i julivert, 1 ou i pa ratllat).
- 1 cuixa de gallina (o pollastre)
- 1 tros de botifarra negra
- 1 os blanc i un os de pernil
- 1 pastanaga
- 1 patata
- 2 branques d’api
- 1 porro
- 1 nap i 1 xirivia
- Cigrons crus (es posen amb una malla dins l’olla)
Procediment:
- Al fons de l’olla a pressió col·locar aquells ingredients que no menjarem, com l’os, el nap i la xirivia.
- Posar la reixa o cistella de l’olla i a sobre col·locar-hi aquells ingredients que si que menjarem com la carn i les verdures tallades a trossos.
- Omplir l’olla a pressió, en el meu cas, les instruccions diuen que no es pot omplir més de 2/3, mireu la vostra. Seguiu les instruccions d’ús.
El meu marit es menja primer el caldo i després la carn d’olla, però a mi m’agrada barrejar-m’ho tot perquè així està tot calent i saborós.
Aquí teniu el resultat!