Col·liflor i ous gratinats amb beixamel

mmmm sense paraules, no puc dir que sigui la recepta més sana del món, però amb una bona mesura és deliciosa i tampoc fa mal!

20161130_205821.jpgIngredients:

PER A 4 PERSONES:

  • 1 kg de col-i-flor
  • 4 ous
  • 1l de llet
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 2 cullerades soperes de mantega
  • Salsa de tomàquet
  • Formatge emmental

Procediment:

Aquests tres passos poden estar fets a priori. Jo la salsa de tomàquet fins i tot la congelo.

  • Bullir la col-i-flor. Jo la faig a l’olla pressió. Sobretot no us passeu de cocció, penseu que després ho enfornarem.
  • Muntar la safata de forn, amb una fina capa de beixamel a sota, per evitar que s’enganxi.
  • Obrir els ous durs per la meitat i posar-los al voltant de la safata.20161130_200922.jpg
  • Posar els trossos de col-i-flor en els llocs sobrants.
  • Posar una cullerada de salsa de tomàquet sobre de cada ou dur.20161130_201225.jpg
  • Cobrir tant els ous com la col-i-flor amb beixamel i després amb el formatge ratllat.
  • Gratinar fins que la part de dalt sigui daurada.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s