I aquí ve un altre post d’aquells que semblen senzills, però que hi ha deu mil trucs i no sempre surten com voldríem. Aquí us apunto uns trucs perquè surtin uns ous durs preciosos!
-
Cal esperar-se a que bulli l’aigua per posar els ous
-
L’aigua ha de cobrir els ous amb escreix
-
Diuen que el temps exacte que s’hi han d’estar amb l’aigua bullint és de 10 minuts.
-
Quan es treuen s’han de posar amb aigua molt freda, si pot ser amb gel, per tal de poder-los pelar millor. Cal que estiguin ben freds quan es pelin.
-
Per pelar-los, cal primer donar un cop sec sobre el marbre per a que es trenqui la closca per la part més ovalada.
[…] afegir-hi una mica de tomàquet fregit (aquí si que faig trampa), una llauna de tonyina i un ou dur tallat a trossos ben petits. A vegades també m’agrada afegir pebrot vermell […]
M'agradaM'agrada
[…] les verdures, mongeta i pastanaga tallades a trossets, juntament amb l’ou dur. Si heu posat l’ou quan l’aigua estava bullint, caldrà treure’l als 10 minuts, i […]
M'agradaM'agrada
[…] 1 ou dur […]
M'agradaM'agrada