Ja fa temps que vaig publicar una recepta del sofregit, us presento una altra manera de fer-lo. Aquesta manera se’m va acudir un dia que necessitava fer sofregit, però tenia la picadora espatllada, així que, vaig fregir els ingredients a trossos sense ratllar-los i després els vaig batre, el resultat és més suau, igualment deliciós i potser és més fàcil de fer… l’única diferència és la textura, tot va a gustos, us deixo triar!
Ingredients:
- 4 tomàquets ben vermells i grans (sinó 6)
- 1 pebrot verd (opcional)
- 1/2 ceba (depèn de la mida)
- Sal i sucre
- 1 dent d’all (opcional)
Procediment:
- Tallar les verdures a trossos i fregir-los en l’ordre: ceba, pebrot verd i tomàquets. Cal que entre un i l’altre els ingredients estiguin una mica tous, però no del tot, després ja es faran tots junts.
- Afegir sal i sucre (per l’acidesa del tomàquet), s’ha d’anar provant per saber el gust.
- Quan estiguin cuits batre’ls amb el turmix.
Aguanta alguns dies a la nevera i és ideal per fer amb pasta, peix…, també el podeu congelar, jo el guardo en tuppers al congelador i és ideal per fer dinars deliciosos, però ràpids de fer.
Ja em direu com us surt!!! M’anirà bé per si he de millorar la recepta. Gràcies!!!
[…] Sofregit o salsa de tomàquet […]
M'agradaM'agrada
[…] Salsa de tomàquet […]
M'agradaM'agrada