Espaguetis amb salsa de paté

Gairebé se’n pot dir que aquesta és una recepta d’aprofitament, fàcil, ràpida i per sortir del pas, però de molt bona manera!

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 200g d’espaguetis
  • 1 cullerada sopera de paté de qualsevol sabor ben plena (amb muntanya)
  • 200 mL de crema de llet (o 1 got de llet i una cullerada de postre de maizena)
  • Sal i herbes al gust

La salsa es pot condimentar amb ceba cuita, o d’altres, tot dependrà del sabor del paté

 

Procediment:

  1. En una paella coure la ceba a foc mig fins que sigui transparent, millor fer-ho amb mantega que amb oli perquè lliga millor amb la crema de llet.
  2. Mentrestant en una olla bullir els espaguetis fins que estigui al dente.
  3. A la paella, afegir la crema de llet i la cullerada de paté que s’anirà desfent a mesura que la crema de llet s’escalfi. Anar remenant per ajudar en el procés. En el seu defecte, es pot utilitzar llet enlloc de crema de llet, però aleshores recomano que, un cop la ceba estigui cuita hi afegiu una culleradeta de postre de maizena (o farina de blat de moro) fins que es dauri i després afegir-hi el got de llet, de tal manera que la maizena ajudarà a espessir la llet i quedarà més com una salsa.
  4. Provar la salsa i corregir de sal i herbes.
  5. Escórrer la pasta i afegir-la a la paella o afegir la salsa per sobre de la pasta escorreguda.

BON PROFIT!

20161008_151627.jpg

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s