Mandonguilles

Us presento un plat ben tradicional!!! He de dir abans de començar que jo sempre he tingut problemes en saber la diferència entre hamburguesa, mandonguilles, bistecs rusos, pilota… Jo el que faig és que a l’hamburguesa només li poso all i julivert, i en canvi, a la resta de preparacions els poso pa remullat amb llet o, en el seu defecte, pa ratllat, i un ou.

20160313_213928_hdr.jpg

Ingredients:

PER A 4 PERSONES:

  • 400g de carn picada
  • 2 llesques de pa sec (del dia abans per exemple)
  • Llet (la necessària fins a humitejar el pa)
  • 1 ou
  • Salsa de tomàquet
  • 3 patates
  • All i julivert ben picats
  • Farina
  • Sal, pebre i oli

Procediment:

  1. Tallar les patates a daus i posar-les en remull per tal que treguin el midó (veure-ho que l’aigua deixa de ser transparent, podeu canviar-la si voleu), d’aquesta manera queden més cruixents.
  2. Remullar el pa amb la llet i deixar-ho reposar perquè estigui tou quan l’haguem de treballar.
  3. Picar l’all i julivert i reservar-ho.
  4. En un bol barrejar la carn picada, sal i pebre, l’ou, l’all i julivert i el pa remullat i amassar-ho tot bé amb les mans.20160313_210413_hdr.jpg
  5. Fer boles amb la massa i enfarinar-les.20160313_211053_hdr.jpg
  6. En una paella fregir les patates i en una altra fregir les mandonguilles (o fer primer les patates amb una paella i després les mandonguilles).
  7. Unir les patates i les mandonguilles en una paella (retirar l’oli) i afegir la salsa de tomàquet. Donar unes quantes voltes i llestos!!!

20160313_213906_hdr.jpg

BON PROFIT!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s