Amanida de pèsols amb salsa de soja

Us presento una recepta senzillísima, ràpida i saborosa i saludable!!! Espero que us sigui de gust!

Ingredients:

  • Pèsols (en aquest cas, els compro de llauna ja cuits)
  • Pernil salat
  • Pinyons
  • Salsa de soja
  • 1 dent d’all
  • Oli d’oliva

Procediment:

  1. Saltejar en una paella amb poquet oli la dent d’all tallada a làmines (a mi m’agrada trobar-hi els trossos, si no us agrada talleu-lo més petit o piqueu-lo).
  2. Afegir el pernil salat i els pinyons. Els pinyons s’han de daurar i el pernil ha de canviar de color.
  3. Afegir els pèsols.
  4. Retirar de la paella i afegir un rajolí de salsa de soja.

COMPTE! No afegiu sal al plat, la salsa de soja i el pernil salat ja li donen el toc salat. 

20160728_141110_hdr.jpg

BON PROFIT!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s