Frankfurts!

Per a un sopar divertit!!!!

Atenció! Avui no us ensenyaré a fer ni els panets dels frankfurts! Però em venia molt de gust fer un post gamberro, així com a vegades ve de gust saltar-se qualsevol pensament de menjar sa i equilibrat! Les marranades també estan bones i aquí us presento una a tota regla!!!

20160409_215620_hdr.jpg

Ingredients:

  • Panets de frankfurt
  • Ceba fregida (es compra feta i és cruixent)
  • Formatge a làmines (el que preferiu!)
  • Frankfurts (n’hi ha de mil qualitats)
  • Bacó
  • Ketchup, maionesa o mostassa al gust

Procediment:

És d’aquestes receptes que no necessiten descripció, tan sols cal tenir cuit el bacó abans, jo el faig al forn sense res d’oli, queda més cruixent i és més sa que fregit. Cal passar els frankfurts volta i volta un cop el bacó estigui ben cuit. I tan sols cal muntar l’entrepà!!! Us ensenyo algunes fotografies del procés:

20160409_214144_hdr.jpg20160409_214419_hdr.jpg20160409_215218_hdr.jpg

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

BON PROFIT!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s