Calzone / Stromboli

Una altra manera de menjar pizza!

L’Stromboli és un plat inspirat en la cuina italiana que té els seus orígens a nort-america, en el qual s’utilitza la massa de pizza que podeu consultar en un post anterior; recordeu que aquesta massa, un cop ha pujat el seu volum, es pot congelar. La massa s’enrotlla com si fos un braç de gitano i prèviament s’ha omplert amb mozzarella i alguns embotits o vegetals típics italians.

En la recepta que us presento com veureu, em vaig equivocar una mica amb l’embolicat de la massa, i més que un braç de gitano sembla una calzone rectangular (enlloc de mitja lluna)…

Ingredients:

Procediment:

  1. Estendre la massa
  2. Repartir els ingredients en l’ordre del llistat dels ingredients per sobre de la massa
  3. Enrotllar la massa com si fos un braç de gintano, cal fer un tancament de la massa, per tant, la vora la deixarem sense ingredients per tal de poder segellar la massa, si cal ens podem ajudar amb aigua. Cal tancar el lateral i també les dues puntes, en aquest cas podem fer un doblec.

IMG_6272

 

MOLT BON PROFIT!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s