Una altra manera de menjar pizza!
L’Stromboli és un plat inspirat en la cuina italiana que té els seus orígens a nort-america, en el qual s’utilitza la massa de pizza que podeu consultar en un post anterior; recordeu que aquesta massa, un cop ha pujat el seu volum, es pot congelar. La massa s’enrotlla com si fos un braç de gitano i prèviament s’ha omplert amb mozzarella i alguns embotits o vegetals típics italians.
En la recepta que us presento com veureu, em vaig equivocar una mica amb l’embolicat de la massa, i més que un braç de gitano sembla una calzone rectangular (enlloc de mitja lluna)…
Ingredients:
- Massa de pizza
- Tomàquet fregit o sofregit de tomàquet natural
- Pernil dolç (encara que tradicionalment se li posa salami), la qüestió és utilitzar un embotit.
- Mozzarella (a dojo)
- Orenga
Procediment:
- Estendre la massa
- Repartir els ingredients en l’ordre del llistat dels ingredients per sobre de la massa
- Enrotllar la massa com si fos un braç de gintano, cal fer un tancament de la massa, per tant, la vora la deixarem sense ingredients per tal de poder segellar la massa, si cal ens podem ajudar amb aigua. Cal tancar el lateral i també les dues puntes, en aquest cas podem fer un doblec.
MOLT BON PROFIT!!!!