El sofregit

Mare meva! El sofregit! Quin misteri! Quanta tradició! Quina feinada, però quin sabor! Us presento la meva versió.

Ingredients:
1 pebrot verd
1 ceba
4 tomàquets ben madurs
Sal i sucre

Nota: A mi m’agrada fer el sacrilegi de posar-hi una micona de tomàquet fregit perquè li dóna un bonic color roig ben viu. L’afegeixo al final de tot.

Procediment:
1. Picar ben fi la ceba i el pebrot verd i fregir-los a foc mig-baix fins que canviïn de color. Afegir sal

image

2.  Picar els tomàquets ben fi i afegir-los a la paella. Rectificar de sal i sucre per evitar l’acidesa del tomàquet.

image

Fer el sofregit és un procés lent que cal de molta paciència, però val la pena!

Advertisements

Hi ha 7 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s