Amanida de cigrons

D’amanides hi ha mil opcions, us presento a continuació una de les moltíssimes versions d’amanida de cigrons:

20160602_155023_hdr.jpgIngredients:

PER PERSONA:

  • 100 g de cigrons cuits
  • 1/2 ou dur
  • 1 pastanaga petita
  • 50g de mongeta tendra
  • 25g llauna de tonyina
  • 1 cullerada de pebrot vermell escalivat de pot
  • Oli d’oliva i sal

Procediment:

  1. Bullir les verdures, mongeta i pastanaga tallades a trossets, juntament amb l’ou dur. Si heu posat l’ou quan l’aigua estava bullint, caldrà treure’l als 10 minuts, i la verdura caldrà treure-la quan estigui tova, és a dir, si agafeu un tros el podeu tallar o travessar bé amb un ganivet.
  2. Pelar, netejar i taller l’ou dur.
  3. Barrejar tots els ingredients i amanir.

20160602_155028_hdr.jpg

Saludable, fàcil i bo!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s