Amanida tèbia amb pinxos

Us presento una recepta gens complicada, però segurament original.

Ingredients (per a 4 persones):

  • 400g Pinxos adobats (millor demanar-los sense pal al mercat)
  • 100g Formatge feta
  • 10 fulles d’enciam
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba

Procediment:

  1. Coure la pastanaga i la ceba a la paella tallades a juliana. No han de quedar molt passades.
  2. Rentar i tallar les fulles d’enciam.
  3. Fregir els pinxos
  4. Barrejar tots els ingredients en un bol. L’adobat dels pinxos serà el condiment de l’amanida, així que no cal que hi afegim més oli o salpebrem.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s