Mandonguilles de lluç

A la meva parella no li agrada el peix, però hi ha deu mil maneres de menjar-lo d’una manera diferent. Us presento unes mandonguilles de lluç boníssimes!

20160622_231802_hdr.jpgIngredients:

  • Lluç, sense espina ni pell
  • Pa sec remullat en llet (opcional)
  • Patates
  • Tomàquet fregit o sofregit
  • All i julivert
  • Farina
  • Sal, pebre i Oli per a fregir

IMG_6283Prodeciment:

  1. Fer la massa de les mandonguilles barrejant el lluç ben picat, amb el pa remullat amb llet, el julivert i l’all picat ben petit i la sal i el pebre. Cal amassar-ho bé fins que quedi una massa molt espessa i homogènia.wp-1456051327632.jpeg
  2. Enfarinar les boles de lluç i fregir-leswp-1456051348866.jpeg
  3. Afegir les patates a la paella (Truc: remullar-les prèviament amb aigua abans per treure-li el midó, resulta que així queden més cruixents)wp-1456051520958.jpeg
  4. Quan les patates siguin toves per dintre i daurades per fora, afegir el sofregit. En aquest punt jo faig trampa i hi poso tomàquet fregit.

És un tupper ideal, una manera de menjar peix agradable i molt fàcil de fer.

BON PROFIT!

Advertisements

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s