A la meva parella no li agrada el peix, però hi ha deu mil maneres de menjar-lo d’una manera diferent. Us presento unes mandonguilles de lluç boníssimes!
Ingredients:
- Lluç, sense espina ni pell
- Pa sec remullat en llet (opcional)
- Patates
- Tomàquet fregit o sofregit
- All i julivert
- Farina
- Sal, pebre i Oli per a fregir
Prodeciment:
- Fer la massa de les mandonguilles barrejant el lluç ben picat, amb el pa remullat amb llet, el julivert i l’all picat ben petit i la sal i el pebre. Cal amassar-ho bé fins que quedi una massa molt espessa i homogènia.
- Enfarinar les boles de lluç i fregir-les
- Afegir les patates a la paella (Truc: remullar-les prèviament amb aigua abans per treure-li el midó, resulta que així queden més cruixents)
- Quan les patates siguin toves per dintre i daurades per fora, afegir el sofregit. En aquest punt jo faig trampa i hi poso tomàquet fregit.



És un tupper ideal, una manera de menjar peix agradable i molt fàcil de fer.
BON PROFIT!
Això sí que és una manera diferent de menjar peix. I jo que ho agraeixo!
M'agradaM'agrada