Amanida freda de mongeta tendra


M’he aficionat a les amanides de mongeta tendra. Permeten una versió estiuenca sense hidrats ben fresca i saludable i són molt versàtils! Aquí us deixo una versió de les mil i una que es poden fer.

20160612_220704_hdr.jpg

Ingredients:

  • Mongeta tendra (100g per persona)
  • Tomàquet madur (d’amanida, tipus cherry pera o montserrat…)
  • Parmesà en escames (per exemple)
  • Ou dur (1/2 ou dur per persona)
  • Oli i sal (procureu que l’oli sigui bo i intens)
  • Tonyina (opcional)
  • Pernil salat (opcional)

Procediment:

  1. Bullir la mongeta tendra tallada a trossos de 3 cm.
  2. Fer l’ou dur.
  3. Deixar temperar la mongeta tendra i l’ou dur. Si es posen en aigua freda, o fins i tot, aigua amb glaçons es tala la cocció, per a qui li agradi la mongeta més al dente.
  4. Trossejar els tomàquets i l’ou dur.
  5. Barrejar en un bol tots els ingredients i reservar a la nevera. Millor amanir a últim moment.

20160612_220645_hdr.jpg

Si voleu, podeu consultar la versió calenta d’aquest plat.

Digueu-me si proveu altres versions

BON PROFIT!!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s