Salsa de pebre

Ideal per a carns i peixos!!!

20160626_142756_hdr.jpgIngredients

  • Dues cullerades soperes de mantega
  • 200 mL de nata per muntar (o crema de llet)
  • Un bon raig de moscatell (o conyac)
  • Pebre en gra natural
  • Sal

Procediments

  1. Per a què surti més picant, picarem uns grans de pebre amb el morter i els fregirem amb dues cullerada ben generoses de mantega
  2. Després els colarem i els llençarem. Amb la mantega hi tornarem a fregir els grans de pebre, ara sencers, durant uns quants minuts a foc bastant viu.20160514_210728_hdr.jpg
  3. Afegir un bon raig d’alcohol i cremar-lo (flamejar-lo). La flama deixarà de cremar quan l’alcohol s’hagi consumit.
  4. Afegir la nata fins que espesseixi una mica
  5. Afegir sal al gust
Advertisements

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s