Crema de llegums


Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 200g de cigrons cuits
  • 300 g de llenties
  • 1/2 ceba
  • 1 got de caldo de pollastre
  • 2 lonxes de pernil salat
  • Rostes de pa
  • Sal i pebre

Procediment:

  1. Coure la ceba a foc mig amb un bon raig d’oli
  2. Un cop la ceba estigui transparent o daurada, afegir-hi un got de brou i els llegums ja cuits. Si no els heu comprat cuits caldrà que els bulliu prèviament.
  3. Triturar la barreja
  4. A banda, al forn, coure el pernil salat a 180ºC fins que estigui cruixent i trinxar-lo amb el morter o uns tisores.

Una manera diferent i bona de menjar llegums!!!!

BON PROFIT!!!

20160414_154311_hdr.jpg

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s