Us presento uns aperitius molt fàcils de fer i molt resultons, són bonics i bons, per si voleu aprofitar per fer-los durant aquestes festes!
Us presentaré dues modalitats, de sobrassada i formatge, i de pernil dolç i formatge imitant a les pizzes… però en podeu fer del que vulgueu! Per exemple, un dia nosaltres en vam fer de pesto, i també queden molt bons! I fins i tot se’n pot fer la versió en dolç amb una mica de xocolata… mmm
Ingredients:
- Pasta de full
- Sobrassada
- Formatge ratllat
- Mel
- Tomàquet fregit
- Pernil dolç
- Orenga
Procediment:
PER ALS ESPIRALS DE SOBRASSADA:
- Estendre la massa de pasta de full
- Untar la massa amb una capa de sobrassada no molt gruixuda
- Afegir-li un bon raig de mel
- Fer-hi una capa de formatge ratllat
- Fer els rotllets, tallar a rodanxes i enfornar a 180ºC fins que estiguin daurats
PER ALS ESPIRALS DE PIZZA:
- Estendre la massa de pasta de full
- Fer-hi una capa de tomàquet fregit com si d’un pizza es tractés
- Fer-hi una capa de pernil dolç
- Fer-hi una capa de formatge ratllat
- Fer els rotllets, tallar a rodanxes i enfornar a 180ºC fins que estiguin daurats
Ja heu vist que és fàcil, és només fer-hi capes com si una pizza es tractés…
PER A FER ELS ROTLLETS!
D’una capa de massa de pasta de full (de la forma que sigui) jo començo a fer rotlle pels dos extrems de manera que es troben al mig, tallo la massa, i aleshores em queden dos tubs d’espiral, els quals els tallo a rodanxes. A vegades, cal fer una mica la forma dels espirals perquè quedin més bonics. Us deixo algunes fotos per si us serveix de més ajuda:
BON PROFIT!!!