Espirals salats de pasta de full

Us presento uns aperitius molt fàcils de fer i molt resultons, són bonics i bons, per si voleu aprofitar per fer-los durant aquestes festes!

Us presentaré dues modalitats, de sobrassada i formatge, i de pernil dolç i formatge imitant a les pizzes… però en podeu fer del que vulgueu! Per exemple, un dia nosaltres en vam fer de pesto, i també queden molt bons! I fins i tot se’n pot fer la versió en dolç amb una mica de xocolata… mmm

img-20160630-wa0004.jpg

Ingredients:

  • Pasta de full
  • Sobrassada
  • Formatge ratllat
  • Mel
  • Tomàquet fregit
  • Pernil dolç
  • Orenga

Procediment:

PER ALS ESPIRALS DE SOBRASSADA:

  1. Estendre la massa de pasta de full
  2. Untar la massa amb una capa de sobrassada no molt gruixuda
  3. Afegir-li un bon raig de mel
  4. Fer-hi una capa de formatge ratllat
  5. Fer els rotllets, tallar a rodanxes i enfornar a 180ºC fins que estiguin daurats

PER ALS ESPIRALS DE PIZZA:

  1. Estendre la massa de pasta de full
  2. Fer-hi una capa de tomàquet fregit com si d’un pizza es tractés
  3. Fer-hi una capa de pernil dolç
  4. Fer-hi una capa de formatge ratllat
  5. Fer els rotllets, tallar a rodanxes i enfornar a 180ºC fins que estiguin daurats

Ja heu vist que és fàcil, és només fer-hi capes com si una pizza es tractés…

PER A FER ELS ROTLLETS!

D’una capa de massa de pasta de full (de la forma que sigui) jo començo a fer rotlle pels dos extrems de manera que es troben al mig, tallo la massa, i aleshores em queden dos tubs d’espiral, els quals els tallo a rodanxes. A vegades, cal fer una mica la forma dels espirals perquè quedin més bonics. Us deixo algunes fotos per si us serveix de més ajuda:

BON PROFIT!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s