Amanida de llenties


Arriba el bon temps, i amb ell els àpats que no cal cuinar!

Les llenties són les llegums que crec que són més agraïdes, tant a l’estiu com a l’hivern, calentes o fredes, amb un munt de combinacions, tot els queda bé!

Us presento la meva amanida de llenties:

IMG_6146

INGREDIENTS

  • Llenties cuites
  • Pebrots vermells escalivats
  • Salsitxes de vedella i espinacs
  • Ceba
  • Rostes
  • Formatge feta
  • Oli, sal, pebre i orenga

PROCEDIMENT

Les amanides no tenen cap dificultat en quan al procediment, a més, en aquests cas, es poden comprar els ingredients ja fets i d’aquesta manera estalviar en temps de preparació.

L’única cosa que s’haurà de fer abans de barrejar tots els ingredients en un bol, és fregir la ceba i passar per la planxa a les salsitxes.

Si no teniu salsitxes d’espinacs, nosaltres les vam comprar al mercat ja fetes, podeu fer servir salsitxes normals, o botifarra o salsitxes normals i espinacs per separat.

Per qui vulgui fer artesanalment algun dels ingredients us deixo amb alguns trucs:

TrucPebrot escalivat: 30-45 min al forn a 180ºC sense embolicar amb paper de plata i amb un bon raig d’oli, cal treure’l del forn quan estigui la pell un poc cremada i la carn del pebrot tova.

Rostes: Posar al forn daus de pa sense oli a 180ºC, s’han de donar voltes perquè es torrin de totes bandes.

Advertisement

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s