Semblant a un arrebossat americà, cruixent, saborós i gens avorrit, la clau: barrejar totes les espècies que tingueu a casa i fer-ne un arrebossat doble!!!
Ingredients:
- Pit de pollastre filetejat (o qualsevol altre carn que es vulgui arrebossar)
- Ou
- Pa ratllat
- Espècies: pebre vermell, pebre negre, orenga, comí, julivert, all picat i sec,…
- Sal
Heu de posar les espècies que més us agradin i amb la proporció que més us convingui, però el truc que us presento avui fa referència al pa ratllat, nosaltres l’utilitzem ratllat a casa ja que ens sembla més cruixent perquè el gra queda més gruixut que el comprat.
Procediment:
L’habitual per a un arrebossat: primer l’ou i després el pa ratllat que prèviament ha estat barrejat amb les espècies.
Per a que quedi un arrebossat molt més cruixent, es pot arrebossar doblement, és a dir, després de passar el pollastre primerament per l’ou i després pel pa ratllat, es pot tornar a passar una altra vegada per l’ou i una segona vegada pel pa ratllat.