Escalivada

Hi ha milions de maneres de fer-ne, com en les croquetes, els caldos i els canelons, a cada casa es fa de la seva manera. Arriba la calor, i aquest plat ve molt de gust! Així que jo us explicaré la meva manera…

20160527_155427_hdr.jpgIngredients:

  • 2 pebrots vermells
  • 1 albergínia
  • 1/2 ceba

Procediment:

Ben fàcil i sense misteris!

  1. Netejar les verdures i pelar la ceba20160524_191319_hdr.jpg
  2. Posar-les en una safata de forn o de vidre amb sal i un bon raig d’oli d’oliva.
  3. Posar-les al forn a 180ºC.                                                   IMG_6176
  4. Al cap de 20-30 minuts, girar les verdures. Jo abans les embolicava amb paper de plata… ara ho faig així i em surt molt bé. Al cap de 45 minuts més aproximadament les trec del forn. Han d’estar toves quan les toqueu i la pell cremada.IMG_6159
  5. Deixar refredar i pelar.
  6. Amanir amb oli, sal i pebre

20160527_155432_hdr.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s