Tortell de carn picada i espinacs (o la marranada més gran que he cuinat mai)


El meu marit és fan del menú infantil, pasta i patates fregides, del menjar americà, hamburguesa i patates fregides i del menjar més insà que hi ha, hidrats i proteïnes a dojo! Pel seu aniversari li vaig fer per dinar moltes marranades, és un dinar en el qual em vaig excedir en tots els sentits i pobres, els que van venir de convidats van haver de patir i suar. La majoria d’idees les vaig extreure de la plataforma tasty, a la qual hi estic literalment viciada. Com que va ser massa us repartiré totes les receptes que vaig fer al llarg de l’any, aquí en teniu la primera! I els convidats es van queixar que duia espinacs!!

20170731_154826_hdr.jpgIngredients:

  • 300g de carn picada (barreja de vedella i porc)
  • 20 lonxes de bacó
  • 10 lonxes de formatge tipus cheddar
  • Espinacs frescos o descongelats
  • Sal i pebre

Procediment:

  1. Cobrir un motlle per fer bundt cakes amb les lonxes de bacó de tal manera que no quedin gaires forats. L’oli que deixi anar el bacó ja servirà perquè el pastís no s’enganxi, però hi podeu afegir d’oli, mantega o margarina, depenent de la qualitat o l’estat del motlle (jo ho vaig fer).

     

     

  2. Cobrir les lonxes de bacó amb carn picada, tot apretant per a que quedi ben premsada, prèviament salpebrada.
  3. Cobrir la carn picada amb una fica capa d’espinacs descongelats o frescos.
  4. Cobrir els espinacs amb lonxes de cheddar tallades per la meitat.20170731_114606_hdr.jpg
  5. Cobrir el cheddar novament amb la resta de la carn picada.20170731_115928_hdr.jpg
  6. Cobrir la carn picada amb les lonxes de bacó que ens han sobrat.20170731_120043_hdr.jpg
  7. Enfornar a 200-180ºC fins que el bacó estigui ben daurat (com podeu veure a mi em va faltar cocció).

    Està boníssim!!! Us ho recomano com a plat únic amb un aperitiu previ bastant lleuger.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s