Broqueta de pollastre amb pinya


Us presento un plat mooolt senyill i refrescant per a l’estiu!

20161209_134919.jpgIngredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 1 pit de pollastre sencer (també es pot fer amb solomillo de porc)
  • ½ pinya natural o en almívar
  • Oli d’oliva i sal gruixuda

Procediment:

  1. Tallar el pit de pollastre en “rodanxes”, perpendicularment a la taula de treball (no en filets, no longitudinalment).
  2. Tallar la pinya en trossos similars a l’amplada de les rodanxes.
  3. Posar un rajolí d’oli a la planxa i escalfar-lo.
  4. Passar per la planxa el pollastre i lleugerament la pinya, just fins que quedi marcada.
  5. Salar amb sal gruixuda el pollastre.
  6. Muntar les broquetes amb un pal xinés o un escurdents posant dos “rodanxes” de pollastre i un tros de pinya al mig.

20161209_134853.jpg

Queda bé acompanyar-ho amb una amanida.

BON PROFIT!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s