Amanida de cous cous


Us presento una amanida fresca i saludable per aquest estiu!

20181002_213228.jpg
Amanida de cous cous

Ingredients:

PER A DUES PERSONES

  • 200 ml de couscous (o una tassa o 1 cup)
  • 200 ml d’aigua bullint o de caldo (o una tassa o 1 cup)
  • 1 tomàquet madur gran tipus montserrat
  • 1/2 pebrot verd gran o un pebrot verd petit
  • Formatge fresc (o feta)
  • Espècies: hi ha gent que li agrada posar-hi unes gotes de llimona i una mica de menta picada o/i gengibre.
  • Sal, pebre i oli d’oliva

Procediment:

  1. Fer bullir l’aigua o el brou.
  2. Apagar el foc i ràpidament abocar el couscous al recipient i barrejar per a comprovar que tot el cous cous toqui el líquid. Deixar reposar.
  3. Mentrestant, tallar el pebrot, el tomàquet i el formatge fresc i preparar oli, sal, espècies, menta ben picada i unes gotes de llimona tot ben barrejat per a amanir.20181002_212820.jpg
  4. Amb una forquilla, separar els grans de couscous i seguidament barrejar amb tots els ingredients que hem preparat anteriorment.20181002_213130.jpg
  5. Guardar a la nevera i menjar-ho ben fresquet!

20181002_213228.jpg

BON PROFIT!

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s