Us presento una amanida fresca i saludable per aquest estiu!

Ingredients:
PER A DUES PERSONES
- 200 ml de couscous (o una tassa o 1 cup)
- 200 ml d’aigua bullint o de caldo (o una tassa o 1 cup)
- 1 tomàquet madur gran tipus montserrat
- 1/2 pebrot verd gran o un pebrot verd petit
- Formatge fresc (o feta)
- Espècies: hi ha gent que li agrada posar-hi unes gotes de llimona i una mica de menta picada o/i gengibre.
- Sal, pebre i oli d’oliva
Procediment:
- Fer bullir l’aigua o el brou.
- Apagar el foc i ràpidament abocar el couscous al recipient i barrejar per a comprovar que tot el cous cous toqui el líquid. Deixar reposar.
- Mentrestant, tallar el pebrot, el tomàquet i el formatge fresc i preparar oli, sal, espècies, menta ben picada i unes gotes de llimona tot ben barrejat per a amanir.
- Amb una forquilla, separar els grans de couscous i seguidament barrejar amb tots els ingredients que hem preparat anteriorment.
- Guardar a la nevera i menjar-ho ben fresquet!
BON PROFIT!
Una bona idea el cous cous fresquet en amanida.
M'agradaM'agrada
Gràcies! Hi ha gent que per fer-ho més fresquet encara hi afegeix unes gotes de llima i menta picada
M'agradaM'agrada