Se’n va el fred? Si, no? Continua l’hivern? Març marçot…? No sé… aquest plat és un d’aquells calents i recomfortants, penseu que encara estem a temps per menjar-nos el?
Ingredients:
PER DUES PERSONES:
- 400g de cigrons cuits (1 pot)
- Bròquil
- 1 pastanaga gran
- 1/2 ceba
- 2 dents d’all
- Una mica de xoriç o pernil salat
Procediment:
- Separar el bròquil a ramillets, tallar la pastanaga en dauets (cada rodanxa en quarts), els dents d’all i la ceba a brunoise.
- Bullir les verdures en una paella amb 3 gots d’aigua.
- Afegir un raig d’oli i l’embotit quan les verdures estiguin gairebé cuites. L’aigua s’haurà reduit o estarà a punt i la idea és que se sofregeixi tot una mica. Si preferiu que el plat sigui sucós, aleshores haureu d’afegir una mica d’aigua.
- Afegir els cigrons escorreguts i remenar.