Cigrons amb verdures i xoriç


Se’n va el fred? Si, no? Continua l’hivern? Març marçot…? No sé… aquest plat és un d’aquells calents i recomfortants, penseu que encara estem a temps per menjar-nos el?

20181022_161227.jpg

Ingredients:

PER DUES PERSONES:

  • 400g de cigrons cuits (1 pot)
  • Bròquil
  • 1 pastanaga gran
  • 1/2 ceba
  • 2 dents d’all
  • Una mica de xoriç o pernil salat

Procediment:

  1. Separar el bròquil a ramillets, tallar la pastanaga en dauets (cada rodanxa en quarts), els dents d’all i la ceba a brunoise.
  2. Bullir les verdures en una paella amb 3 gots d’aigua.
  3. Afegir un raig d’oli  i l’embotit quan les verdures estiguin gairebé cuites. L’aigua s’haurà reduit o estarà a punt i la idea és que se sofregeixi tot una mica. Si preferiu que el plat sigui sucós, aleshores haureu d’afegir una mica d’aigua.
  4. Afegir els cigrons escorreguts i remenar.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s