Súper exquisites!!! Es poden menjar amb salsa de formatge, de tomàquet o sense i estan delicioses!!!! Però que molt delicioses!!!!
Ingredients:
Per a 20 mandonguilles:
- 400g de carn de vedella picada
- All i julivert picat
- Provolone (o un altre formatge, tipus mozzarella, per exemple, ha d’estar tallat gruixut)
- Sal i pebre
- 1 ou
- Pa ratllat
- Farina
- Salsa de tomàquet (opcional)
- Oli d’oliva

Procediment:
- En un bol, barrejar la carn picada a temperatura ambient, amb l’all i el julivert picat, sal i pebre al gust, 1 ou batut i dues cullerades soperes de pa ratllat. La massa no ha de quedar líquida, si quedés líquida afegir més pa ratllat, ha de quedar tan sols humida.
- Tallar a daus el provolone.
- Agafar punys de massa de carn i aplanar-la amb les mans. Al mig, col·locar-li un dau de formatge i fer-ne una bola, de manera que el formatge quedi integrat.
- Enfarinar les boles de carn i fregir-les.
- Reservar-les amb paper de cuina per a què absorbeixi l’excedent d’oli.
Es poden menjar sense salsa o acompanyades amb salsa de tomàquet, que podeu fer-la seguint els passos del següent enllaç.
Es poden menjar fredes, però és millor menjar-les recent fetes perquè el formatge estigui fos.