Mandonguilles farcides de formatge


Súper exquisites!!! Es poden menjar amb salsa de formatge, de tomàquet o sense i estan delicioses!!!! Però que molt delicioses!!!!

20171025_203055.jpg

Ingredients:

Per a 20 mandonguilles:

  • 400g de carn de vedella picada
  • All i julivert picat
  • Provolone (o un altre formatge, tipus mozzarella, per exemple, ha d’estar tallat gruixut)
  • Sal i pebre
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Salsa de tomàquet (opcional)
  • Oli d’oliva
20171025_194053.jpg
En la fotografia, la carn està tan vermella perquè jo vaig afegir la salsa de tomàquet a la barreja de carn picada, podeu provar-ho si us fa curiositat, però aleshores tingueu en compte que haureu d’afegir més pa ratllat.

Procediment:

  1. En un bol, barrejar la carn picada a temperatura ambient, amb l’all i el julivert picat, sal i pebre al gust, 1 ou batut i dues cullerades soperes de pa ratllat. La massa no ha de quedar líquida, si quedés líquida afegir més pa ratllat, ha de quedar tan sols humida.
  2. Tallar a daus el provolone.
  3. Agafar punys de massa de carn i aplanar-la amb les mans. Al mig, col·locar-li un dau de formatge i fer-ne una bola, de manera que el formatge quedi integrat.
  4. Enfarinar les boles de carn i fregir-les.
  5. Reservar-les amb paper de cuina per a què absorbeixi l’excedent d’oli.

Es poden menjar sense salsa o acompanyades amb salsa de tomàquet, que podeu fer-la seguint els passos del següent enllaç.

Es poden menjar fredes, però és millor menjar-les recent fetes perquè el formatge estigui fos.

20171025_202906.jpg

Molt bon profit!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s