mmmmm està boníssim, com a entrant o com a acompanyant, fàcil i requetegustós… només una recomanació, recent fet, millor!
Ingredients:
- Mantega
- All picat
- Julivert
- Sal
- Pa
Procediment:
- Tallar el pa a llesques amb talls oblics (inclinats) per aconseguir llesques amb més superfície.
- En un petit bol, barrejar la mantega a temperatura ambient amb l’all i el julivert picat molt i molt petit i un pessic de sac. Posar-ho al microones 30 segons i barrejar.
- Amb l’ajuda d’un pinzell, untar les llesques de pa amb la barreja líquida anterior i enfornar a 200ºC amb escalfor a dalt i a baix durant 10 minuts o fins que les llesques estiguin daurades, torrades i no toves.
- Servir com abans millor per tal que estiguin cruixents.
Espero que triomfeu amb aquesta recepta!
Oooh! Què bé tenir aquesta recepta! Quedarà genial per acompanyar el nostre cous-cous!
M'agradaM'agrada