Amanida d’arròs multicolor


Una amanida d’arròs diferent, fresca, fàcil i ràpida de fer i mooolt bona, us la recomano: ho té tot! He de confessar que aquesta recepta no és meva, si no de la Carmeta, una cuinera 10 d’aquelles que se’n poden aprendre moltes receptes i trucs d’aquells de tota la vida.

Ingredients:

  • 50g d’arròs llarg per persona (o un cullerot o una tassa d’arròs per dues persones)
  • Ingredients al gust: pinya en almívar escorreguda, un taco de formatge, un taco de pernil dolç a tacos, pèsols, cranc, blat de moro en conserva, gambetes cuites descongelades, tonyina olives farcides sense pinyol i ou dur.
  • Per amanir: sal i oli d’oliva o mayonesa o salsa rosa

Si algun ingredient no us agrada es pot substituir per un altre: per exemple, la pinya per poma, els pèsols per mongeta tendra,… o afegir algun altre ingredient com: tomàquet o alvocat.

Procediment:

  1. Fer l’ou dur (cliqueu al link si voleu saber-ne els trucs).
  2. Bullir l’arròs i escòrre’l amb aigua freda per tallar-ne la cocció.
  3. Tallar la pinya en almívar escorreguda, el formatge a dauets, el taco de pernil dolç també a dauets, les olives a rodanxes, el cranc i l’ou dur. La mida dels dauets ha de ser d’aproximadament 1 cm.
  4. En un bol barrejar l’arròs, els ingredients que hem tallat prèviament i el blat de moro, les gambetes i els pèsols.
  5. Guardar l’amanida a la nevera i servir fresca i amanida.

Bon profit!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s