Amanida de patates


Nosaltres li diem amanida murciana, però en realitat no ho és, en realitat és una amanida de patates que té alguns ingredients que són els mateixos que l’amanida murciana. Ara que encara fa calor, és un molt bon plat!

20180810_145553.jpg

Ingredients:

PER A 4 PERSONES (com a plat únic):

  • 4 patates mitjanes
  • 3 tomàquets d’amanida (montserrat,…) mitjans
  • 2 llaunes de tonyina (100g aproximadament)
  • 2 ous durs
  • Formatge fresc (120g aproximadament)
  • Condiments: sal, oli d’oliva, pebre negre, alfàbrega o orenga o julivert sec picat.

20180810_142904-e1533928680901.jpg

Procediment:

  1. Bullir les patates, rentades, senceres i amb pell. Per facilitar pelar-les posteriorment podeu fer uns talls a la pell.
  2. Fer els ous durs.
  3. Refredar la patata i els ous durs amb aigua amb gel per tallar la cocció.
    20180810_143247.jpg
    4. Tallar la patata a làmines de mig centímetre aproximadament i posar-les sota de la safata per a servir.
    20180810_144033.jpg
    5. Tallar el tomàquet a rodanxes. Col·locar-lo sobre de la patata.
    20180810_144115.jpg
    6. Amanir amb els condiments.
    20180810_144515.jpg
    7. Tallar el formatge fresc en rodanxes. Col·locar-lo sobre del tomàquet.
    20180810_145214.jpg
    8. Col·locar la tonyina a sobre.

    9. Ratllar els ous durs per sobre.

10. Reservar a la nevera fins 5 minuts abans de menjar.

20180810_145557.jpg

BON PROFIT!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s