Nosaltres li diem amanida murciana, però en realitat no ho és, en realitat és una amanida de patates que té alguns ingredients que són els mateixos que l’amanida murciana. Ara que encara fa calor, és un molt bon plat!
Ingredients:
PER A 4 PERSONES (com a plat únic):
- 4 patates mitjanes
- 3 tomàquets d’amanida (montserrat,…) mitjans
- 2 llaunes de tonyina (100g aproximadament)
- 2 ous durs
- Formatge fresc (120g aproximadament)
- Condiments: sal, oli d’oliva, pebre negre, alfàbrega o orenga o julivert sec picat.
Procediment:
- Bullir les patates, rentades, senceres i amb pell. Per facilitar pelar-les posteriorment podeu fer uns talls a la pell.
- Fer els ous durs.
- Refredar la patata i els ous durs amb aigua amb gel per tallar la cocció.
4. Tallar la patata a làmines de mig centímetre aproximadament i posar-les sota de la safata per a servir. 5. Tallar el tomàquet a rodanxes. Col·locar-lo sobre de la patata. 6. Amanir amb els condiments. 7. Tallar el formatge fresc en rodanxes. Col·locar-lo sobre del tomàquet. 8. Col·locar la tonyina a sobre. 9. Ratllar els ous durs per sobre.
10. Reservar a la nevera fins 5 minuts abans de menjar.