Amanida de mongeta tendra


Us passo l’amanida que més èxit té a casa meva a l’estiu. Per moltes raons; hi ha gent que creu que l’enciam reté els líquids i no va bé per l’operació biquini, hi ha gent que creu que l’enciam a la nit és indigest (o li és indigest), és un plat refrescant i saludable, és una manera diferent de menjar verdura… si us convencen les raons aquí us deixo amb la recepta!

20180604_202336_HDR.jpg

Ingredients:

Per a dues persones:

  • 250g de mongeta tendra
  • 1 tomàquet gran d’amanida
  • 1 llauna de tonyina
  • 4 lonxes de pernil salat
  • 1 ou dur
  • Sal, pebre i oli d’oliva al gust

Procediment:

  1. Fer l’ou dur. Us deixo els trucs en el següent post.
  2. Bullir la mongeta tendra.
  3. Rentar i tallar el tomàquet.
  4. Escórrer la llauna de tonyina en un envàs per dur a la deixalleria i trinxar-la amb la forquilla.
  5. Tallar amb les mans a trossos grans les lonxes de pernil salat.
  6. Talar en rodanxes els ous un cop estiguin freds.
  7. Muntar el plat o la safata a servir, amanir i reservar a la nevera enfilmat.

Si voleu també podeu fer-ne aquesta versió.

Bon profit!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s