Vasets de formatge i maduixes


Comença l’època de les maduixes! Desafortunadament aquesta fruita tan saborosa i bona només en podem gaudir una temporada ben curta, com les cireres, i es poden gaudir de cultivades en les nostres contrades, les del maresme, cambrils… molt millor comprar les de casa nostra.

20170406_193202_hdr-1.jpg

En aquesta recepta veureu que les mesures estan en un sistema anglosaxó molt còmode per tal de cuinar. Es poden comprar, ara ja a molts supermercats, un conjunt de tasses (cups en anglès) i de culleres (spoon en anglès) de diferents mides, de tal manera que ens oblidem de la balança i tan sols hem d’omplir el recipient que ens marqui. La conversió a grams és difícil ja que dependrà de cada aliment i, per tant, de la seva densitat, si voleu fer-ne una conversió haurà de ser a volum; una tassa equival a 237ml i la cullera sopera (tablespoon o tbs) equival a una 15 ml. La cosa més curiosa, és que no és el mateix volum una cullera d’Estats Units que d’Anglaterra, toca’t els ous, perquè depèn d’on vingui la recepta poden dependre les mesures. En tot cas, en aquesta recepta, no cal ser molt primmirat amb les quantitats, i sempre al final podeu provar la barreja i rectificar de sucre.

Imatge relacionada

Ingredients:

PER A SIS VASETS:

  • Maduixes fresques
  • 1 tassa de nata per a muntar (1 cup)
  • 1 tassa de xocolata blanca desfeta al microones (1 cup)
  • 4 cullerades de sucre (tablespoon)
  • 200g de formatge cremós tipus philadelphia

20170406_193120_hdr.jpg

Procediment:

  1. Muntar la nata (cliqueu el link per llegir-ne els trucs)
  2. Desfer la xocolata blanca al bany maria (la millor opció) o al microones uns 30 segons (barrejar i provar de posar-ho uns 30 segons més i així successivament).20170406_151957_hdr.jpg
  3. En un bol barrejar amb unes varilles la xocolata blanca desfeta amb el sucre per a que també es desfaci i seguidament amb el formatge.20170406_151740_hdr.jpg
  4. Incorporar al bol la nata muntada.20170406_152033_hdr.jpg
  5. Rectificar de sucre.
  6. Per al muntatge, omplir una màniga pastissera amb la mescla de formatge i tallar maduixes a rodanxes prèviament ben netes.
  7. En els vasets fer capes de la barreja de formatge i maduixes alternativament.
  8. Deixar reposar a la nevera. Treure 10 minuts abans de servir per a què agafi temperatura ambient.

ESPERO QUE US AGRADIN!!!

20170406_193202_hdr.jpg

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s