Pollastre al curry!


Una recepta tipiquíssima!! i Boníssima!! Jo no sé si la faig com s’hauria de fer, ja sabeu que ho faig a la meva manera… però queda rebé!! 

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 1 pit de pollastre
  • 1/2 ceba (opcional)
  • 200mL de crema de llet
  • Curry i sal
  • 100g d’arròs

20160407_153454_hdr.jpgProcediment:

  1. En una olla bullir l’arròs amb abundant aigua i una mica de sal i oli.20161211_185632.jpg
  2. En una paella, fregir la ceba a foc suau.20161211_184042.jpg
  3. Un cop la ceba estigui transparent, afegir el pollastre.20161211_184047.jpg
  4. Un cop cuit, afegir la crema de llet i el curry fins que agafi color.20161211_185628.jpg
  5. Afegir sal al gust.
  6. L’arròs serà l’acompanyament.

A mi m’agrada que la salsa sigui líquida perquè així ho barrejo amb l’arròs, sinó, l’haureu de reduir.

 

BON PROFIT!

Hi ha 4 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s