Una recepta tipiquíssima!! i Boníssima!! Jo no sé si la faig com s’hauria de fer, ja sabeu que ho faig a la meva manera… però queda rebé!!
Ingredients:
PER A DUES PERSONES:
- 1 pit de pollastre
- 1/2 ceba (opcional)
- 200mL de crema de llet
- Curry i sal
- 100g d’arròs
Procediment:
- En una olla bullir l’arròs amb abundant aigua i una mica de sal i oli.
- En una paella, fregir la ceba a foc suau.
- Un cop la ceba estigui transparent, afegir el pollastre.
- Un cop cuit, afegir la crema de llet i el curry fins que agafi color.
- Afegir sal al gust.
- L’arròs serà l’acompanyament.
A mi m’agrada que la salsa sigui líquida perquè així ho barrejo amb l’arròs, sinó, l’haureu de reduir.
BON PROFIT!
Sempre he tingut dubtes de com es fa…ho faré!! 🙂
M'agradaM'agrada
Pel que pots llegir no sabem si és del tot correcte aquest métode, però bo queda!
M'agradaM'agrada
La faig igual que tu!! Jo també penso què és un poc estil lliure…però què bona està!! Un petonet
M'agradaM'agrada
I tant! Si queda bé ningú ha de saber com és el procés
M'agradaM'agrada