Us presento una recepta que vaig aprendre d’una amiga, seguidora del blog 😉 tot i que em sembla que jo la faig una mica diferent. Aquesta pizza és diferent ja que la base no és la típica pizza margarita amb tomàquet fregit i mozzarella, però us la recomano perquè està boníssima !
Ingredients:
- Massa de pizza
- Formatge feta o succedani similar
- Pernil salat
- 1/2 Carbassó
Procediment:
- Descongelar una massa de pizza que tinguem ja feta i aplanar-la i donar-li forma amb el corró.
- Tallar el carbassó a làmines molt fines, si pot ser amb una mandolina (si no el talleu prou fi correu el risc que quedi cru).
- Col·locar sobre la massa de pizza els ingredients en el següent ordre: carbassó pernil salat a trossos i formatge feta.
- Enfornar a 180ºC uns 15 minuts o fins que la massa es dauri.
S’assembla a les tartes flambée que es mengen per l’Alsacia francesa, ells tampoc posen tomàquet sino una crema de formatge a la base i a sobre hi posen verdura normalment ceba i xampinyons sempre hi són. Es veuen per tot arreu
M'agradaM'agrada
Uo, no ho sabia, què interessant
M'agradaM'agrada