Pizza amb carbassó, feta i pernil salat


Us presento una recepta que vaig aprendre d’una amiga, seguidora del blog 😉 tot i que em sembla que jo la faig una mica diferent. Aquesta pizza és diferent ja que la base no és la típica pizza margarita amb tomàquet fregit i mozzarella, però us la recomano perquè està boníssima !

20160523_232515_hdr.jpgIngredients:

Procediment:

  1. Descongelar una massa de pizza que tinguem ja feta i aplanar-la i donar-li forma amb el corró.
  2. Tallar el carbassó a làmines molt fines, si pot ser amb una mandolina (si no el talleu prou fi correu el risc que quedi cru).
  3. Col·locar sobre la massa de pizza els ingredients en el següent ordre: carbassó pernil salat a trossos i formatge feta.
  4. Enfornar a 180ºC uns 15 minuts o fins que la massa es dauri.

160918_092010_collage-1.jpg

 

 

Hi ha 2 comentaris

  1. S’assembla a les tartes flambée que es mengen per l’Alsacia francesa, ells tampoc posen tomàquet sino una crema de formatge a la base i a sobre hi posen verdura normalment ceba i xampinyons sempre hi són. Es veuen per tot arreu

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s