Croissants de xocolata ideals per a la depressió post vacances


I avui esmorzar sorpresa! Ideal per a portar al llit! És molt fàcil (ja veureu que fem una mica de trampa) i molt bo!

img-20170102-wa0005.jpg

Ingredients:

  • Pasta de full
  • Nocilla ( o nutella o xocolata fondant per als més atrevits)
  • 1 ou o mantega fosa amb sucre o llet (opcional)

Procediment:

  1. Desplegar la pasta de full i fer-ne triangles amb un ganivet
  2. Posar una cullerada de xocolata a la part més ample del triangle
  3. Enrotllar des de la part més ample fins a la punta i girar una mica les puntes per a fer la forma del croissant.
  4. Pintar els croissants (opcional)
  5. Enfornar durant 10 minuts o fins que estiguin daurat.

Es poden servir freds o tebis (no calents, ja que la xocolata pot cremar la llengua), només tingueu en compte que si heu utilitzat xocolata fondant, si els deixeu refredar, s’endurirà.

BON PROFIT I QUE TINGUEU UN BON DIA!!!

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s