Llom amb salsa de poma

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 3 lloms de porc
  • 1 poma
  • 1/2 ceba
  • Oli, sal i pebre

Procediment:

  1. Fer la salsa de poma: En una paella amb oli calent a foc mig fregir la ceba i la poma. Un cop la ceba estigui transparent i la poma cuita, cal afegir un got d’aigua i deixar que faci xup-xup.  Després, cal triturar la barreja per a que quedi ben fina.20161130_175426.jpg
  2. Fregir el llom a la planxa i posteriorment afegir la salsa.

Al llom li queden perfectes els gustos dolços, però la salsa també es pot fer servir amb el pit de pollastre.

Ja veieu que és una recepta senzilla, molt resultona i sana ja que no conté crema de llet o altres greixos.

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s