“Paté” de tonyina

S’anomena paté per la textura i perquè es menja acompanyat amb pa, però en realitat no és cap paté ja que no té cap ingredient carni com el porc, l’ànec o l’oca; en realitat s’hauria de dir: formatge d’untar amb gust a tonyina, que és bàsicament el que és aquesta recepta. Això si, està per xupar-se’n els dits!

Si us vénen convidats i heu de preparar un pica-pica improvisat aquesta és la recepta més ideal!

20160728_143900_hdr.jpg

Ingredients:

  • 350g de formatge d’untar tipus Philadelphia (en aquest cas és el format familiar)
  • 110g de tonyina en llauna (normalment correspon a 2 llaunes)
  • 2-3 anxoves salades en llauna (depèn de com us agradi de fort el gust)
  • Bastonets de pa per acompanyar (tot i que també es poden utilitzar torradetes i untar-ho)

20160728_140510_hdr.jpg

Procediment:

La recepta no té més misteri que triturar tots els ingredients! Reserveu-ho tapat a la nevera amb film sense que hi hagi aire i us durarà uns dos dies (o més).

Tot i la senzillesa de la recepta és un aperitiu exquisit!

La mateixa recepta es pot utilitzar per a fer gustos ben variats, per exemple, triturant el formatge amb olives negres o amb musclos escabetxats (de llauna)… si els serviu en diferents bols us quedarà una taula ben acolorida i bonica! De fet, la marca Philadelphia ja ho ha descobert i ha tret tot de tuppers amb el seu formatge amb diferents gustos… però no hi ha res millor que fer-ho a casa!

Si voleu una altra recepta ràpida de fer per un aperitiu, proveu amb el guacamole!

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s