Aquesta és una recepta de les més típiques de la plataforma de pinterest, així que segurament déu tenir certa influència de cuina actual nord-americana. S’ha de dir que la barreja és exquisita!
Ingredients:
- Pasta de colors (60 g per persona)
- Parmesà a escates o ratllat gruixut com veieu a la fotografia
- Bròquil
- Pollastre
- Pastanaga (opcional)
- Sal, pebre, orenga i oli
Procediment:
- Bullir la pasta i passar sota l’aixeta amb aigua freda un cop estigui al dente. Escorre-la.
- Bullir el bròquil en petits ramillets i la pastanaga a daus.
- En una planxa amb oli fregir el pollastre salpebrat i amb orenga.
- En un bol barrejar el parmesà, el pollastre amb el seu oli, el bròquil i la pasta bullida.
- Corregir de sal, pebre, oli (afegir-ne de verge extra en aquest cas), orenga i altres espècies al gust.
Servir l’amanida tèbia