Pasta amb bròquil, pollastre i parmesà


Aquesta és una recepta de les més típiques de la plataforma de pinterest, així que segurament déu tenir certa influència de cuina actual nord-americana. S’ha de dir que la barreja és exquisita!

20161023_142814.jpgIngredients:

  • Pasta de colors (60 g per persona)
  • Parmesà a escates o ratllat gruixut com veieu a la fotografia
  • Bròquil
  • Pollastre
  • Pastanaga (opcional)
  • Sal, pebre, orenga i oli

Procediment:

  1. Bullir la pasta i passar sota l’aixeta amb aigua freda un cop estigui al dente. Escorre-la.
  2. Bullir el bròquil en petits ramillets i la pastanaga a daus.
  3. En una planxa amb oli fregir el pollastre salpebrat i amb orenga.
  4. En un bol barrejar el parmesà, el pollastre amb el seu oli, el bròquil i la pasta bullida.
  5. Corregir de sal, pebre, oli (afegir-ne de verge extra en aquest cas), orenga i altres espècies al gust.

Servir l’amanida tèbia

20161023_142837.jpg

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s