Pasta amb bròquil, pollastre i parmesà

Aquesta és una recepta de les més típiques de la plataforma de pinterest, així que segurament déu tenir certa influència de cuina actual noramericana. S’ha de dir que la barreja és exquisita!

20161023_142814.jpgIngredients:

  • Pasta de colors (60 g per persona)
  • Parmesà a escates o ratllat gruixut com veieu a la fotografia
  • Bròquil
  • Pollastre
  • Pastanaga (opcional)
  • Sal, pebre, orenga i oli

Procediment:

  1. Bullir la pasta i passar sota l’aixeta amb aigua freda un cop estigui al dente. Escorre-la.
  2. Bullir el bròquil en petits ramillets i la pastanaga a daus.
  3. En una planxa amb oli fregir el pollastre salpebrat i amb orenga.
  4. En un bol barrejar el parmesà, el pollastre amb el seu oli, el bròquil i la pasta bullida.
  5. Corregir de sal, pebre, oli (afegir-ne de verge extra en aquest cas), orenga i altres espècies al gust.

Servir l’amanida tèbia

20161023_142837.jpg

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s