Montaditos de pernil serrà i ous de gautlla


Aquí teniu un aperitiu ben bo i escaient ideal per a qualsevol celebració!

20160516_234544_hdr.jpg

Ingredients:

  • Llesques de pa
  • Pernil serrà
  • Ous de guatlla

Procediment:

  1. Preescalfar el forn a 200º
  2. Tallar llesques de pa
  3. Col·locar un tros de pernil serrà al damunt de cadascuna de les llesques
  4. Trencar un ou de guatlla cru i posar-lo al damunt de cadascuna de les llesques
  5. Col·locar les llesques en una safata de forn
  6. Enfornar 5 minuts a 180º

TrucCol·locar el pernil serrà de tal manera que faci com un forat o un niu de tal manera que es pugui posar l’ou a dins sense que vessi, si cal, podeu treure una mica de la molla del pa.

A vegades, els ous de guatlla són difícils de trencar perquè són poc rígids, podeu provar de fer-ho amb unes tisores.

 

Si voleu podeu provar de fer una versió més estiuenca, fregint prèviament l’ou de guatlla en una paella fent un ou ferrat i col·locant-lo damunt d’una llesca de pa crua on hi haureu col·locat prèviament un tros de pernil serrà també cru. Deliciós!

Per a idees de més aperitius podeu consultar la recepta de piruletes de parmesà, guacamole o montaditos de patata i sobrassada.

MOLT BON PROFIT!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s