Aquí teniu un aperitiu ben bo i escaient ideal per a qualsevol celebració!
Ingredients:
- Llesques de pa
- Pernil serrà
- Ous de guatlla
Procediment:
- Preescalfar el forn a 200º
- Tallar llesques de pa
- Col·locar un tros de pernil serrà al damunt de cadascuna de les llesques
- Trencar un ou de guatlla cru i posar-lo al damunt de cadascuna de les llesques
- Col·locar les llesques en una safata de forn
- Enfornar 5 minuts a 180º
Col·locar el pernil serrà de tal manera que faci com un forat o un niu de tal manera que es pugui posar l’ou a dins sense que vessi, si cal, podeu treure una mica de la molla del pa.
A vegades, els ous de guatlla són difícils de trencar perquè són poc rígids, podeu provar de fer-ho amb unes tisores.
Si voleu podeu provar de fer una versió més estiuenca, fregint prèviament l’ou de guatlla en una paella fent un ou ferrat i col·locant-lo damunt d’una llesca de pa crua on hi haureu col·locat prèviament un tros de pernil serrà també cru. Deliciós!
Per a idees de més aperitius podeu consultar la recepta de piruletes de parmesà, guacamole o montaditos de patata i sobrassada.
MOLT BON PROFIT!