Truita de faves i verdures

Arriba la primavera i és temps de collir les faves. Conrear faves és molt satisfactori, ja que creixen molt i donen molt de fruit. És una planta lleguminosa i, per tant, és bona pel sòl i per la salut! Però que en podem fer de tanta fava? Faves amb bacó i botifarra negra o una truita de faves és una molt bona opció!

A mi, a vegades, les faves se’m fan pesades, i és per això, que intento barrejar-les, com que les truites accepten gairebé qualsevol ingredient, podeu afegir-hi bacó, botifarra negra o verdures al gust. Jo aquesta vegada l’he feta així:

20160511_153129_hdr.jpgIngredients:

  • 6 ous
  • faves (incloent la beina)
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba o porro
  • 1 patata
  • oli i sal

Procediment:

  1. Tallar a trossets les faves i les verdures
  2. Saltejar-les a la paella durant una bona estona a foc mig fins que estiguin cuites, anar remenant de tant en tant. Afegir-hi un pessic de sal.20160510_224943_hdr.jpg
  3. Afegir-hi una patata tallada a trossets quan les verdures estiguin una mica toves.
  4. A banda, batre els ous.en un plat fons gran i afegir-hi sal i la barreja de les verdures saltejades.
  5. En una paella afegir un raig d’oli i el contingut del plat fons.
  6. Donar la volta i la truita estarà collonuda!!!

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s