Escudella?


Si, no sé ben bé com es fa l’escudella, però això és el que vaig fer l’altre dia i s’hi assemblava bastant!!! 

20161208_142605.jpg

Ingredients:

PER A 4 PERSONES:

  • 1L de brou de pollastre (quan en faig en congelo sense les verdures ni la carn, així que en puc anar fent servir)
  • 1/2 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 100g de porro (o ceba)
  • 4 trossos de botifarra negra de 4 dits de llargada
  • 200g de fideus gruixuts (a la cassola)
  • 50g de cigrons cuits

Procediment:

  1. Bullir les verdures (carbassó, pastanaga i porro) en el brou durant uns 20 minuts.
  2. Afegir els fideus al brou sense parar l’ebullició durant 20 minuts més
  3. Afegir la botifarra negra.
  4. Comprovar que els fideus siguin cuits i les verdures també, el millor és tastar-los. Afegir els cigrons cuits i corregir de sal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s