Arròs caldós amb salsitxes


Boníssim, gustós i calent!!!!

img_6294Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 1 cullerot d’arròs (no basmati ni llarg)
  • 1/2 L de brou pollastre o aigua
  • Picada d’all i julivert
  • Safrà (o en el seu defecte, colorant alimentari, que és el que utilitzo jo)
  • 6 salsitxes de pollastre
  • Dues cullerades soperes de salsa de tomàquet

Procediment:

  1. En una cassola, escalfar la salsa de tomàquet, afegir-hi el brou i bullir-hi l’arròs.
  2. Mentrestant, fregir les salsitxes en una paella amb un rajolí d’oli i afegir-hi la picada a últim moment. Quan estiguin fredes, tallar a daus.
  3. Afegir les salsitxes (inclòs oli i picada) a la cassola i deixar coure fins que l’arròs sigui tou. Afegir el colorant.

BON PROFIT!!!!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s