Peix gratinat amb salsa de tomàquet

Una recepta senzillíssima i bona! Una altra manera de menjar peix!

Ingredients:

  • Lluç
  • Sofregit fet només amb ceba i tomàquet
  • Ceba
  • Julivert sec picat
  • Formatge ratllat (per exemple, emmental)

Procediment:

  1. Tallar la ceba a juliana i posar-la amb oli al forn a 180ºC en una safata de vidre.
  2. Quan estigui cuita, retirar-la del forn. A sobre de l’oli col·locar els lloms de lluç crus, salar-los, posar-los pebre mòlt al gust i el julivert picat. A sobre posar-hi el sofregit fet prèviament i el formatge ratllat. Enfornar a dalt i baix durant 8 minuts, quan veiem que el formatge està ben fos.

Truc

El peix és un producte que, contràriament a la carn, s’ha de fer poc per a que estigui tendre i no estigui sec.

 

 

BON PROFIT!!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s