Couscous amb verduretes i bacó


Si, una altra vegada no sé preparar el cuscús en la seva forma tradicional, però aquesta és la manera com ho faig a casa i ens agrada… és una manera de menjar calent i sa. Espero que us agradi.

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • Cuscús (sèmola de blat)
  • Caldo de pollastre
  • 1/2 carbassó
  • 1/2 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 talls de bacó
  • Sal, pebre i canyella

Seguiu les instruccions del vostre paquet de cuscús per saber la quantitat de cuscús i de caldo proporcionalment. tot dependrà també, si us agrada ben sec o més caldós.

Procediment:

  1. En una paella posar-hi un raig d’oli i fregir la ceba tallada a brunoise a foc mig. I seguidament, la pastanaga, en primer lloc, i al cap de pocs minuts, el carbassó, també tallat ben petit, a dauets, jo el que faig és fer làmines transversals (al llarg del carbassó o la pastanaga) i després pals per fer seguidament daus.
  2. Quan la ceba comenci a estar transparent i el carbassó tou, afegir el bacó.20160409_143847_hdr.jpg
  3. Quan el bacó dauri, afegir el caldo fins que estigui ben calent.20160409_144036_hdr.jpg
  4. Apagar el foc i incorporar el cuscús per a que s’hidrati.
  5. Afegir una cullerada de mantega per evitar que el cuscús s’enganxi i remenar bé.
  6. A mi m’encanta condimentar-lo amb sal, pebre negre mòlt i canyella, el toc de la canyella em recorda molt als plats marroquins i penso que li dóna un toc especial.

Espero que us agradi, BON PROFIT!

En aquesta última versió hi vaig afegir pebrot vermell.

 

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s