Fàcil, fàcil i sa… en realitat té poc misteri… barregeu les verdures que vulgueu, les bulliu, les tritureu i llestos!!! Per a tuppers, sopars lleugers, primers plats… saníssim i boníssim!!!
Ingredients:
PER A DUES PERSONES:
- 2 patates no molt grans
- 100g de mongeta tendra
- 2 pastanagues no molt grans
- 1/4 de ceba
- Aigua, oli i sal
Procediment:
- Fer bullir 1 litre d’aigua en una olla.
- Pelar la ceba. Rentar les verdures. Tallar-les a trossets petits per a que coguin abans.
- Posar les verdures a l’aigua bullint amb una mica d’oli i sal.
- Quan les verdures estiguin cuites, provar un tros de pastanaga i de mongeta tendra, han d’estar ben toves! Retirar del foc.
- Retirar l’aigua fins que en quedi tan sols un o dos dits.
- Triturar amb la batedora fins que quedi ben fi.
Amb unes rostes queda boníssim!!!
BON PROFIT!