Crema de verdures


Fàcil, fàcil i sa… en realitat té poc misteri… barregeu les verdures que vulgueu, les bulliu, les tritureu i llestos!!! Per a tuppers, sopars lleugers, primers plats… saníssim i boníssim!!!

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 2 patates no molt grans
  • 100g de mongeta tendra
  • 2 pastanagues no molt grans
  • 1/4 de ceba
  • Aigua, oli i sal

20160401_214708_hdr.jpg

Procediment:

  1. Fer bullir 1 litre d’aigua en una olla.
  2. Pelar la ceba. Rentar les verdures. Tallar-les a trossets petits per a que coguin abans.
  3. Posar les verdures a l’aigua bullint amb una mica d’oli i sal.
  4. Quan les verdures estiguin cuites, provar un tros de pastanaga i de mongeta tendra, han d’estar ben toves! Retirar del foc.
  5. Retirar l’aigua fins que en quedi tan sols un o dos dits.
  6. Triturar amb la batedora fins que quedi ben fi.

Amb unes rostes queda boníssim!!!

BON PROFIT!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s