Guacamole (WC 4: Nachos amb formatge)

Com a aperitiu, com a primer plat acompanyat de nachos amb formatge… 

Normalment els nachos porten una salsa de cheddar líquida, però com que jo encara no la sé fer, us presento la meva versió! Ben fàcil!

Ingredients:

PER AL GUACAMOLE:

  • 1 alvocat
  • 1/2 tomàquet
  • 1/4 de ceba
  • Sal, pebre i comí

Amb aquestes proporcions podeu fer més o menys salsa.

20160705_134514_hdr.jpg

PER ALS NACHOS:

  • 1/2 bossa de tortitas (no s’hi val comprar doritos)
  • Formatge ratlla cheddar (o ratllar un tros de cheddar) o el que utiitzo jo, formatge ratllat de tres tipus (incloent el cheddar)

20160705_140454_hdr.jpg

Procediment:

Més fàcil impossible, posar els nachos amb el formatge ratllat per sobre cinc minuts al forn. És de molt ràpida cocció així que heu d’estar atents, només necessiteu que el formatge es fongui.

Per al guacamole, cal trinxar tots els ingredients amb la batedora, picadora o la forquilla, tot depèn dels vostres gustos. A mi m’agrada fi, i el faig amb la 3 en 1. Hi ha gent que tritura la ceba i després el tomàquet i el guacamole els posen més o menys a trossos, o una part triturada i una part a trossos, tot són gustos! Rectificar de sal, pebre i comí al gust.

20160705_140501_hdr.jpg

Truc

Per a que el guacamole el pugueu fer amb antelació i no s’oxidi, la clau és incorporar-hi el pinyol sencer. Per a una estona el truc serveix! No em pregunteu perquè… Hi ha gent també que utilitza l’antioxidant més conegut; la llimona (o el seu suc).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s