Amanida russa

Desconec si l’amanida russa es menja a Rússia, de fet, me n’estranyaria molt, perquè és el meu plat estrella de l’estiu!!! I dubto que a Rússia faci molta calor… ara bé, amb aquest canvi climàtic, mai se sap!!!

Us explicaré com la faig jo, però us he d’avançar que li poso tots els ingredients possibles (excepte les olives, que al meu marit no li agraden) i que ho menjo com a plat únic perquè és completíssima!

20160528_155020_hdr.jpg

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 2 patates
  • 100g de mongeta tendra
  • 1 pastanaga gran
  • 1 llauna de tonyina de 52 grams
  • 2 cullerades de pebrot vermellescalivat de pot
  • 2 cullerades de pèsols cuits
  • 1 ou dur
  • 4 palets de succedani de cranc
  • Maionesa

Procediment:

  1. Bullir les verdures. Primer cal posar a bullir la mongeta i la pastanaga, tallades a daus, després els ous i mentre bullen es poden pelar, netejar i tallar a dauets les patates ja que cal incorporar-les a l’olla amb aigua bullint més tard.
  2. Quan les verdures siguin cuites (que es puguin tallar fàcilment amb un ganivet o mossegar fàcilment), cal treure-les i posar-les en un bol amb aigua i glaçons que prèviament haurem preparat. Us recomano que hi hagi molts més glaçons que aigua. D’aquesta manera, es tallarà la cocció de les verdures i quedaran al dente sense perdre més les seves propietats. Bones i sanes. Per fer-ho, agafo un colador i les vaig traslladant de l’olla amb aigua calenta al bol amb glaçons ja escorregudes… i si, després les he de tornar a escòrrer per treure l’aigua freda un cop els glaçons s’han desfet.
  3. Pelar i netegar l’ou dur i tallar-lo a daus.
  4. En un bol barrejar: les verdures escorregudes, l’ou talladet, la tonyina trinxada, el pebrot i la resta d’ingredients com els pèsols i el cranc tallat a rodanxes. Rectificar de sal i afegir-hi la maionesa.

20160528_155027_hdr.jpg

BON PROFIT!!!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s