Arròs a la cubana


No sé si a Cuba en mengen!!! Però ho haurien de fer!! Em sembla que ells fan arròs amb tompaquet fregit… jo faig la versió a la catalana, bé, en realitat, sempre me’l cuina el meu marit i la veritat és que li queda boníssim!

20160624_144031_hdr.jpg

Ingredients:

PER A DUES PERSONES:

  • 1 cullerot d’arròs
  • 4 tires de bacon (nosaltres a vegades ho acompanyem amb salsitxes del país)
  • 2 ous fregits (nosaltres a vegades en fem dos per cap)
  • Sofregit o salsa de tomàquet
  • Orenga i sal

20160624_144022_hdr.jpg

Procediment:

Em sembla que no cal que m’esmerci molt amb el procediment, està clar, bullir l’arròs, escalfar la salsa de tomàquet, fregir el bacon, fregir els ous… i fer-ne el muntatge al gust! Això si, us diré alguns trucs que a casa no ens fallen!

TrucNosaltres refredem l’arròs amb aigua freda, d’aquesta manera no se’ns passa de cocció i no queda enganxat… no el tornem a escalfar, quan barregem els ingredients el rovell de l’ou i la salsa de tomàquet ja li donen la tebior necessària. Per això és un plat que mengem sovint a l’estiu.

El rovell de l’ou ens agrada cru, per tal de poder-lo barrejar amb la salsa i l’arròs, de fet, quan comencem a menjar-lo, literalment, destrossem tot l’ou a trossets i ho barregem.

Per a fregir el bacó no cal oli, serà més saludable i, a més, ja es fa servir l’oli del seu greix que es desfà. Si el feu al forn queda un cruixent molt bo, ara necessitareu fer-lo més temps que a la paella o la planxa i és per això que l’heu de posar al forn al principi de tot de començar la recepta.

20160624_144038_hdr.jpg

ESPERO QUE US SIGUI DE GUST!!!

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s