Tal qual com si es tractés d’una barreja entre el biquini, la pizza i els paninis… aquest és un entrepà ideal per a esmorzar o sopar.
Ingredients:
- Pa bimbo
- Salsa de tomàquet
- Mozzarella ratllada
- Pernil dolç (2 lonxes)
- Orenga
- Mantega
Procediment:
- Untar ambdues bandes internes del pa bimbo amb tomàquet fregit i espolvorejar amb orenga.
- Sobre d’una de les dues bandes internes, és a dir, només a sobre d’una de les dues llesques, afegir-hi a sobre les dues lonxes de pernil dolç i la mozzarella.
- Unir les dues llesques i untar mantega a les cares externes.
- Es pot fregir a la paella, com els tradicionals biquinis, o es pot fer al forn. Jo aquesta vegada, ho notareu a les fotografies, ho he fet al forn, que és l’opció més sana, tot i que passat per a la paella és més gustós, greixós i menys sec. Això ja, a gustos de cadascú!
BON PROFIT!!!!