Biquinis – pizza


Tal qual com si es tractés d’una barreja entre el biquini, la pizza i els paninis… aquest és un entrepà ideal per a esmorzar o sopar.

Ingredients:

  • Pa bimbo
  • Salsa de tomàquet
  • Mozzarella ratllada
  • Pernil dolç (2 lonxes)
  • Orenga
  • Mantega

Procediment:

  1. Untar ambdues bandes internes del pa bimbo amb tomàquet fregit i espolvorejar amb orenga.
  2. Sobre d’una de les dues bandes internes, és a dir, només a sobre d’una de les dues llesques, afegir-hi a sobre les dues lonxes de pernil dolç i la mozzarella.
  3. Unir les dues llesques i untar mantega a les cares externes.
  4. Es pot fregir a la paella, com els tradicionals biquinis, o es pot fer al forn. Jo aquesta vegada, ho notareu a les fotografies, ho he fet al forn, que és l’opció més sana, tot i que passat per a la paella és més gustós, greixós i menys sec. Això ja, a gustos de cadascú!

BON PROFIT!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s