Una altra manera de menjar peix!!! Aquesta vegada no és molt saludable, però està boníssima, i una vegada és una vegada!
És una recepta simple en quan a ingredients i mètodes, però he de dir que, fer que els lloms de lluç i l’empanat quedi ben estructurat. Però encara que no quedi del tot perfectament empanat, estarà bo igual, la clau: no perdeu els nervis!
Ingredients per a dos llibrets:
- 4 lloms de lluç sense pell ni espina.
- 4 lonxes de pernil dolç
- 2 lonxes de formatge (millor que no siguin tranxetes, sinó algun formatge gustós, però tot va a gustos), jo també utilitzo mozzarella ratllada.
- 1 ou
- Pa ratllat
- Sal i oli
- Opcional; condiment per al pa ratllat: julivert, pebre vermell, pebre negre…
Procediment:
- Batre l’ou amb un pessic de sal i preparar el pa ratllat amb les espècies que vulguem condimentar.
- Fer un “entrepà” amb els dos lloms de lluç i posar-hi enmig el farcit de pernil dolç i formatge. Si teniu problemes en mantenir l’estructura unida podeu “enganxar-la” amb un escuradents.
- Empanar “l’entrepà” primer amb l’ou i després amb el pa ratllat.
- Fregir el peix empanat.

Espero que us agradi!!! BON PROFIT!