LLibrets de lluç

Una altra manera de menjar peix!!! Aquesta vegada no és molt saludable, però està boníssima, i una vegada és una vegada!

20160512_232850_hdr.jpgÉs una recepta simple en quan a ingredients i mètodes, però he de dir que, fer que els lloms de lluç i l’empanat quedi ben estructurat. Però encara que no quedi del tot perfectament empanat, estarà bo igual, la clau: no perdeu els nervis!

Ingredients per a dos llibrets:

  • 4 lloms de lluç sense pell ni espina.
  • 4 lonxes de pernil dolç
  • 2 lonxes de formatge (millor que no siguin tranxetes, sinó algun formatge gustós, però tot va a gustos), jo també utilitzo mozzarella ratllada.
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Sal i oli
  • Opcional; condiment per al pa ratllat: julivert, pebre vermell, pebre negre…

20160512_222610_hdr.jpg

Procediment:

  1. Batre l’ou amb un pessic de sal i preparar el pa ratllat amb les espècies que vulguem condimentar.
  2. Fer un “entrepà” amb els dos lloms de lluç i posar-hi enmig el farcit de pernil dolç i formatge. Si teniu problemes en mantenir l’estructura unida podeu “enganxar-la” amb un escuradents.
  3. Empanar “l’entrepà” primer amb l’ou i després amb el pa ratllat.
  4. Fregir el peix empanat.
20160512_232850_hdr.jpg
Com que a mi em costava molt mantenir l’estructura, no vaig fer servir dos lloms de lluç, sinó només un, aquí podeu veure la part del pernil dolç, sota està el lluç.

Espero que us agradi!!! BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s